Geldrop, 11 november 2020

Update corona maatregelen:
Zoals u weet zijn de coronamaatregelen vanuit het RIVM laatst weer aangescherpt. Wat betekent dit voor onze organisatie?
Voor nu verandert er in principe niet zoveel voor onze werkwijze.
Wij blijven, in overleg met u, goed afstemmen welke manier van contact het best passend is. Dit kan een fysieke afspraak zijn, maar ook een afspraak behulp van alternatieve communicatiemiddelen zoals beeldbellen via Zoom, Teams, Facetime, skype of bellen.
Op het moment dat er voor een fysieke afspraak wordt gekozen zullen we alert zijn op de geldende richtlijnen. Dit houdt o.a. in dat beide partijen klachtenvrij zijn en dat we u verzoeken niet eerder dan op het afgesproken tijdstip op kantoor te komen, zodat de wachtkamers niet vol lopen. Verder houden we 1,5 meter afstand, worden er geen handen geschud en we ontsmetten onze handen. Bij verplaatsingen binnen het gebouw vragen we u om een mondkapje te dragen. Deze zijn op kantoor beschikbaar. Eenmaal in de gespreksruimte kunnen de mondkapjes af, aangezien deze zijn ingericht met plexiglas schermen.
Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat wij gezond blijven en dat corona zo min mogelijk kans krijgt zich te verspreiden.
Met vriendelijke groet,
Het team van Jeugdhulp Xtra