Vacature Regiebehandelaar (36 uur - minder uren bespreekbaar)

Wij zijn Jeugdhulp Xtra
Wij geloven dat elk mens uniek is, en elke oplossing dus ook. Daarom kijken wij verder dan alleen het kind met de hulpvraag en zetten we de omgeving van het kind in om de hulpvraag op te lossen.

Jeugdhulp Xtra zet zich in om kinderen met gedragsproblemen, leerproblemen of ontwikkelingsproblemen en hun omgeving te helpen. Dit doen we vanuit de visie dat de kracht van gezinnen ontzettend groot is en kan bijdragen aan de oplossing en begrip van het probleem. Daarom is onze aanpak altijd systemisch, integraal en leveren we maatwerk. We werken niet met wachtlijsten, komen zo nodig op locatie en zijn bereid die ene Xtra stap te zetten.


Werken bij Jeugdhulp Xtra is uitdagend, maar ook ontzettend leuk; geen   n dag is hetzelfde! Bovendien zijn we een klein bedrijf dat zich graag wendbaar en responsief opstelt om mee te kunnen bewegen in de hectiek van het huidige jeugdhulp landschap.

Ben jij een ervaren regiebehandelaar?
Wij zijn op zoek naar een ervaren regiebehandelaar die graag systemisch aan de slag gaat met kinderen en jeugd.

Je past goed bij de functie als je goede co rdinatievaardigheden bezit. Ook is het belangrijk dat je goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden bezit, vakinhoudelijk competent bent en je je verantwoordelijk opstelt in een dynamische en flexibele werkomgeving.

Je past goed bij ons team als je graag blijft leren en in ontwikkeling blijft. Ook past het bij ons als je open-minded, creatief en ondernemend bent en een informele werksfeer kunt waarderen. We stellen ons transparant en ondersteunend naar elkaar op en gaan op een verantwoordelijke en positieve manier met elkaar om. Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt planmatig werken.

We zijn specifiek op zoek naar iemand met specialistische jeugdhulp en/of kinder- en jeugd en/of adolescenten GGZ ervaring met een BIG registratie en een achtergrond als orthopedagoog-generalist, GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist.

Bij ons ben je van betekenis
- Je draagt eindverantwoordelijkheid als regiebehandelaar en stuurt daarbij collega’s aan;
- Je voert eigen behandelingen uit en stuurt diagnostiek aan;
- Je denkt actief mee met het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van behandelmethoden.

Voor je inzet willen we je graag belonen
Van betekenis zijn voor een kind geeft natuurlijk ontzettend veel voldoening, maar dat is niet het enige waar we je mee willen belonen. Naast een passend salaris bieden je ook:
- Een reiskostenvergoeding;
- Een laptop en telefoon in bruikleen;
- Een werkomgeving die volop in beweging is en waar jouw ontwikkeling wordt aangemoedigd en ondersteund;
o Iedere medewerker krijgt elk jaar een opleidingsbudget van 3% van het jaarsalaris.

Klinkt goed, toch?
Als je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast bent geworden dan komen we graag met je in contact. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je meer informatie wilt over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Mirian van Beers, onze personeelsfunctionaris via 040-3031014 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We horen graag van je!