WERKEN BIJ JEUGDHULP XTRA

VACATURES

Vacature voor begeleiders

Voor een nieuw op te starten project in samenwerking met Stichting OOK begeleiding zijn we op zoek naar begeleiders (m/v)

Gezinstraject Xtra is een innovatief nieuw project van Jeugdhulp Xtra en Stichting OOK begeleiding. Geboren vanuit een gezamenlijke visie om integrale zorg te leveren, gericht op normalisatie en de behoefte om een alternatief te bieden voor jongeren die op het punt staan om uit huis geplaatst te worden.

Wat? Een intensief systemisch traject, een mix van behandeling en begeleiding, en een time-out locatie achter de hand voor de momenten gedurende de dag en/of nacht waarop dat nodig is.

Waar? In Geldrop, bij Stichting OOK begeleiding, aan de Nieuwendijk 13.

Voor wie? Jongeren uit Zuidoost Brabant van 12-18 waar het thuis blijven wonen erg onder druk staat, maar waar de motivatie om dit te voorkomen zowel bij de jongere als de ouders nog aanwezig is.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en vooral leerzame werkomgeving? Zoek jij een warme werkplek, waar je kunt groeien en bloeien?

Stichting Ook Begeleiding zoekt mensen die

  • Minimaal MBO of HBO denk- en werkniveau hebben
  • Een sociale, psychologische of pedagogische (of andere relevante) opleiding afgerond hebben
  • Interesse hebben voor en affiniteit hebben met jongeren en gezinnen waar het thuis blijven wonen onder druk staat
  • Enthousiast en leergierig zijn
  • Graag aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling werken
  • Flexibel zijn en van een uitdaging houden
  • Oprechte aandacht hebben en out-of-the-box kunnen denken
  • Nog niet vastgeroest zijn
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en bereid zijn op onregelmatige tijden te werken

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt je ingeschaald als D-begeleider (functiegroep 30 CAO GGZ), C-begeleider (functiegroep 40 CAO GGZ) of B-begeleider (functiegroep 50 CAO GGZ).

Het aantal te werken uren is bespreekbaar.


De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in oktober.


Stuur een eruit springende sollicitatie naar pz@ookbegeleiding.nl tav Inge Pero

Stichting OOK Begeleiding
Nieuwendijk 13
5664 HA Geldrop
040-2857868

Op termijn zoeken wij:
Verbindende en systeemgerichte regiebehandelaar (BIG) gezocht; voor mooie en uitdagende duo-baan!

Jeugdhulp Xtra en Topaze; twee relatief kleine, innovatieve en laagdrempelige zorgaanbieders die elkaar gevonden hebben in hun visie van normaliseren en tegelijkertijd hoogwaardige specialistische zorg aanbieden slaan de handen ineen!

Topaze is groot geworden door specialistische hulp te bieden aan mensen met een hulpvraag vanuit conflictsituaties, veelal binnen een jeugdzorg-context en ontwikkelt interventies die gericht zijn op het – versterken van het – netwerk van gezinnen die vastlopen in de opvoeding.

Jeugdhulp Xtra is groot geworden door specialistische hulp te bieden aan mensen met complexe vraagstukken waarbij de kracht gevonden wordt in systemisch werken, veelal in een jeugd-ggz context.

Om onze samenwerking te verstevigen bieden we een gedeelde functie voor een BIG geregistreerde regiebehandelaar m/v, met stevige ervaring in de jeugdzorg of jeugd-ggz.

Als vooropleiding/achtergrond zoeken we naar een orthopedagoog-generalist of een GZ-psycholoog.

Binnen de functie zal je een breed scala aan mogelijke casuïstiek geboden worden om in en mee te kunnen werken en van te leren, waaraan je uiteraard ook jouw deskundige bijdrage kan en mag leveren. Je zal ook, zeker door het werken in beide organisaties een actieve bijdrage kunnen leveren aan de ontschotting en transformatie van het jeugdhulpstelsel.

Wil jij een constructieve bijdrage leveren en ambieer je deze sleutelfunctie om niet alleen de zorg van het heden, maar ook die van de toekomst op passende wijze laten plaatsvinden? Voldoe je aan de opleidingscriteria, heb je een stevige achtergrond en sta je ook als persoon stevig in je schoen, durf je buiten de lijntjes te kleuren en heb je geen 9-17 mentaliteit?

Dan bieden wij jou een unieke kans om via een integraal aanbod mooie combinaties te bieden aan onze cliënten en een sterke brug te slaan tussen onze teams. Uren en werktijden in overleg, waarbij een minimum van 16-24 uur wel wenselijk is.

Reacties op deze vacature mogen gemaild worden aan sollicitaties@jeugdhulpxtra.nl ter attentie van Anita van den Broek en/of jeroen@topaze-hulp.nl ter attentie van Jeroen Slootmans.

Jeugdhulp Xtra biedt met haar team van professionals laagdrempelige hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders. We werken met drie inkoopregio’s, te weten: Zuidoost Brabant, Noord Limburg en Midden-Limburg. Binnen Jeugdhulp Xtra bekijken we iedere vraag vanuit deze systemische blik en daarom gaan we altijd aan de slag binnen de systemische/relationele context. Daarnaast bieden we vanuit deze systemische context en visie ook individuele therapieën aan, waar passend en nodig.

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Als je in de toekomst bij Jeugdhulp Xtra zou willen werken in één van de volgende functies, maken wij graag kennis met jou:

Orthopedagoog generalist (24 – 36 uur per week)

GZ-psycholoog, voorkeur K&J (24 – 36 uur per week)

Verpleegkundig Specialist GGZ (uren in overleg)

 

Uiteraard vragen wij een passende afgeronde opleiding en een BIG registratie.

 

De Standplaats kan Geldrop of Weert zijn, maar ook een combinatie van beide.

 

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie mag je altijd contact opnemen met Mirian van Beers, personeelsfunctionaris. Dit kan via telefoonnummer 040-3031014 of via mail sollicitaties@jeugdhulpxtra.nl.

Ben je enthousiast geworden?
Dan horen we graag van jou. Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar sollicitaties@jeugdhulpxtra.nl.
Wie weet tot ziens!

Mocht je meer willen weten over onze organisatie en de mogelijkheden op termijn, stuur dan je cv en brief naar sollicitaties@jeugdhulpxtra.nl

Elk mens is uniek, elke oplossing dus ook.